Mi a véleménye a fürdő további fejlesztéséről?


2009-08-11 18:43:36  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Mi a véleménye a fürdő további fejlesztéséről? főképe
Mint arról korában hírt adtunk, egymilliárd forintot meghaladó értékű beruházásnak köszönhetően -a kültéri medencék vízfelülete egy 1034 m²  nagyságú strandmedencével, három, Magyarországon egyedülálló óriáscsúszdával, a  nagyobbacska gyermekek számára  a mai homokozó helyén a második tappancsmedencével, a gyógyászati szolgáltatások színvonalasabb nyújtása érdekében pedig  pedig egy 1500 m² alapterületű, három gyógymedencét magában foglaló épülettel - bővül a Várkertfürdő. A hírről kérdeztünk pápaiakat.
  Schlecht Richárd: Rendkívül örülök a hírnek. Már régóta szükség lett volna egy ilyen típusú fejlesztésre. Hiányoltam idáig is az ugráló medencét és a szabad vízfelületet. Mivel én vízilabdázok, remélem, több lehetőségünk lesz majd edzeni. Gyakran járunk a barátaimmal a termálfürdőben, általában szaunázni.
  Vándor Ottóné: Nagy szükség van a fejlesztésekre. A 6 év alatt kiderült, hogy bővíteni kell a fürdőt. A vízfelület kicsinek bizonyul, főleg a nyári szezon alatt. Nagy igény van a gyógyvizes kezelésekre is. A gyermekmedence, a tappancs pancsoló elkészültével reméljük, egyre több kisgyermekes család fog ellátogatni a fürdőbe.
  Horváth Sándorné: Remélem, hamar fel fog épülni az új gyógyászati részleg. Én elsősorban azért is örülök neki, mert nem kell messzire utaznom ahhoz, hogy gyógyulhassak.
  Csete Árpádné: 2003 augusztusa óta járunk a férjemmel ide. Nekem reumatológiai problémáim vannak, amivel Tétre kellett járnom, de ott vizes kezelésre nincs lehetőség. Örülök, hogy itt a pápai fürdőben ezt is megtehetem majd, mindenképpen ki is fogom használni.
  Galla Zsolt: Örülök a fejlesztésnek. Eddig is nagy vonzereje volt a környéken a fürdőnek, s gondolom, a jövőben még többen fognak ellátogatni ide.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!