Ezüstérmet szerzett a PELC U-17


2012-07-13 12:42:47  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Ezüstérmet szerzett a PELC U-17 főképe
Az U-17-es másodosztályú bajnokságban Kálmán István csapata az SC Sopron ’A’ mögött a második helyen zárta az őszt 35 ponttal. A fiatalok tavasszal szerették volna kétpontos hátrányukat ledolgozni és az első helyen végezni. Ez sajnos csak átmenetileg sikerült, hiszen ugyan mindjárt az első tavaszi mérkőzésen Baldauf és Iványi találatával 2-1-re legyőzték legfőbb riválisukat, ezt követően azonban kikaptak a Haladástól, a Gyirmóttól, a 29. fordulóban pedig a Hévíztől. A bajnokságot az SC Sopron ’A’ nyerte 76 ponttal, a 68 egységgel bíró PELC előtt, a dobogóra az Üstökös FC Győr fért fel. Kálmán István másfél éve foglalkozik ezzel a gárdával, elmondása szerint az alapozás jól sikerült, elégedett volt az edzéslátogatottsággal is, némi hiányérzete ugyan van, de az ezüst is szépen csillog.
- Jól kezdtük a tavaszt, hiszen itthon „hatpontos” bajnokin legyőztük a Sopront, amit egy hétmeccses győzelmi széria követett. Az ellenfelek tudták rólunk, hogy mi nem vagdalózós focit játszunk, ránk a passzolós játék jellemző. A Haladás elleni meccsünket egy olyan szűk pályán kellett lejátszanunk, ami az előbb említett játékunknak nem kedvezett, ki is kaptunk 2-0-ra. Következett a Gyirmót ellen egy újabb idegenbeli találkozó, ahol jól játszottunk, sajnos a legnagyobb ziccereket is kihagytuk, aminek 3-2-es vereség lett a vége, aranyérmünk ezen a két meccsen múlott. Nem vagyunk elégedetlenek, nagyon örülünk az ezüstéremnek is, annak pedig még jobban, hogy igazi csapatként működtünk. A mezőnyben Mocher Dávid remek teljesítményének köszönhetően a harmadik legkevesebb gólt kaptuk (29-et), de nem szeretnék senkit sem kiemelni, a védelmen keresztül a középpályán, a 101 gólig jutó támadószekción át a kiegészítő emberekig mindenki hozzátett az elért eredményekhez. Sajnos a felkészülést már nem együtt kezdjük meg, hiszen más viszi tovább a srácokat, ezúton is további szép eredményeket kívánok nekik, szeressék a focit, játsszák szívvel-lélekkel.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!