Lezárták a Fő teret - csak engedéllyel lehet behajtani


2011-07-05 11:12:36  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Babos Petra  | 


Lezárták a Fő teret - csak engedéllyel lehet behajtani főképe
Ma reggel 8 órakor lezárták a Fő teret a forgalom elől, már reggel fél 8-kor markolók lepték el a lezárandó területet. A Korvin utcánál, a Böröczky dombnál valamint a Szent István utca, Gróf út kereszteződésénél rendőrök irányítják a forgalmat, ahol kisebb-nagyobb fennakadásokat okozott reggel a forgalmi rend változása - tudtuk meg Molnár Istvántól. Az 5-ös és a 7-es buszjárat továbbra is közlekedik a kijelölt útvonalán.  - Előkészítő munkálatok kezdődnek most, a régészeti kutatáshoz a kivitelezők az útburkolatot eltávolítják valamint a közműépítés előkészítése is elindul, azaz bejelölik a közműnyomvonalakat, majd felvágják az aszfaltot a szükséges helyeken - nyilatkozta a városfejlesztési osztály vezetője. Tegnap ült újra össze az Ásatási Bizottság, Molnár István kérdésünkre elmondta, nem kaptak azóta hivatalos információt, hogy született-e döntés az ásatásvezető régész személyét illetően.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!