A rendőrség mindent elkövet az iskolai erőszak megelőzése érdekében


2011-01-14 08:35:00  | cikk: mo  | 


A Jobbik tegnapi sajtótájékoztatója kapcsán a Pápai Rendőrkapitányság illetékese megkeresésünkre elmondta, szervezetük a Megyei Rendőrfőkapitánysággal közösen szervezett konferencián tájékoztatta az érintett szakma illetékeseit, a bűnmegelőzés szakemberei teljes gőzzel azon dolgoznak, hogy megelőzzék a hasonló eseteket, és együttműködnek az oktatási intézményekkel. A Pápai Rendőrkapitányság minden esetben a törvények adta lehetőségek keretein belül lép fel. 

A tegnapi sajtótájékoztatón a Jobbik helyi elnöke úgy fogalmazott, az iskolai erőszak országos probléma, azonban a szülők elvárnák itt helyben az érintett iskola, adott esetben a nyomozóhatóság „keményebb” fellépését az elkövetőkkel szemben.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!