Fordulat: A megyei első osztályban indul a Perutz FC!


2015-07-18 16:21:05  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Fordulat: A megyei első osztályban indul a Perutz FC! főképe
Korábbi tudósításainkban arról számoltunk be, hogy a július 3-ai határidőig a Perutz FC leadta nevezését a megyei labdarúgó bajnokságba, a Veszprém Megyei Labdarúgó Szövetség pedig a megyei másodosztályba sorolta be a klubot. A minél ütőképesebb keret kialakítása érdekében az első toborzó is lezajlott a Perutzban, a vezetőség több U21-es játékost is megkeresett a másodosztályú folytatáshoz. Csakhogy a történetben kevesebb, mint három nap alatt újabb változás állt be: a Magyar Labdarúgó Szövetség határozata értelmében a Perutz FC a megyei első osztályban vág neki a küzdelmeknek, az MLSZ elnöksége ugyanis legutóbbi határozatában kimondta:
Új sportszervezet csapata csak a területileg illetékes bajnokság legalacsonyabb osztályába sorolható, kivéve ha NB I, NB II-es tagsága a korábbi sportszervezetnek azért szűnt meg, mert licence követelménynek nem tudott eleget tenni. Amennyiben az új sportszervezet vállalja, hogy a korábbi sportszervezet utánpótlását működteti, úgy a megyei I. osztályba sorolható. Az utánpótlás csapatok a bajnoki eredményeiknek megfelelő osztályban szerepelhetnek tovább. A besorolás feltétele, hogy a Megyei (Budapesti) Igazgatósághoz az új sportszervezet nevezése beérkezzen, annak az illetékes versenybizottság helyt adjon.

Információink szerint a megyei szövetség július 20-án tárgyalja a Perutz FC ügyét, nagy kérdés, hogy amennyiben elfogadja a megyei szövetség az indulást, az utánpótlás csapatok ügyében a Perutz számára kedvező döntést hoz-e. 

További részletek hamarosan.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!