Légy részese a pápai foci újraindulásának!


2015-07-08 10:54:31  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Légy részese a pápai foci újraindulásának!  főképe
Ahogy arról korábbi cikkeinkben már beszámoltunk, Pápai Perutz FC néven a 2015/2016-os szezonban a megyei másodosztályból indul újra a pápai felnőtt labdarúgás. Az új csapat edzője Marton Miklós lett, a Veszprém Megyei Labdarúgó Szövetség döntése értelmében az új alakulat mellett egy U19-es gárdát is indítania kell a megyei pontvadászatban a Perutznak. A legfontosabb teendő tehát a két új együttes játékosállományainak kialakítása, ezt elősegítendő a PELC korosztályos csapatai, és az újonnan alakult Pápai Perutz FC játékos toborzót hirdet. Két időpontban, július 15-én szerdán és július 20-án hétfőn 18 órai kezdettel 13 éves kortól egészen a felnőtt korosztályig várnak jelentkezőket a csapatokba. A toborzó edzést a Perutz Stadionban a PELC edzőgárdája Lengyel Ferenc szakmai igazgató vezetésével tartja, melyen természetesen a Perutz FC részéről Marton Miklós is jelen lesz.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!