Már lehet nevezni a Pápai Járási Női Kézilabda Bajnokságba


2014-03-28 11:15:49  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Már lehet nevezni a Pápai Járási Női Kézilabda Bajnokságba főképe
A Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Társulása valamint a Kézilabda Versenybizottság tavaszi, őszi szezonnal májustól első alkalommal kívánja megrendezni a Pápai Járási Női Kézilabda Bajnokságot, melynek célja a női kézilabda fellendítése, népszerűsítése, a hölgyek versenyeztetésének biztosítása. A nevező csapatok számától függően, megfelelő számú kijelölt játéknapon, körmérkőzés jelleggel zajlanak majd a fordulók, mindkét szezonban legalább két-két alkalommal játszik egymással minden csapat. A mérkőzések javasolt helyszíne a Pápai Weöres Sándor Általános Iskola tornaterme, azok a csapatok, amelyek megfelelő másik teremlehetőséggel rendelkeznek, az általuk rendezett fordulót más helyszínen is megtarthatják. A tavaszi idény tervezett játéknapjai: május 17., május 24., május 31., június 14., június 21., az őszi idény időpontjai szeptember 13., szeptember 20., szeptember 27., szeptember október 4. és október 11. Megyei vagy magasabb osztályban játszó játékosok nem léphetnek pályára.
A nevezési határidő: április 18.(péntek). A nevezési lapot ezen időpontig kérik beküldeni a Sportigazgatás címére postai úton vagy e-mailben. (8500 Pápa, Várkert u. 4. papaisport@freemail.hu). A szervezők kérik, hogy 7.000 forint nevezési díjat a 11748045-15589679 számlaszámra, szintén a nevezési határidőig fizessenek be. Pápakörnyéki Települések Feladatellátó Társulása, 8541 Takácsi, Petőfi u. 1. Megjegyzésként tüntessék fel: Kézilabda nevezési díj.

Nevezési lap letölthető ITT!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!