Formajavulást várnak Tóth Bencétől


2013-09-05 11:40:08  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Babos Petra  | 


Formajavulást várnak Tóth Bencétől főképe
Tóth Bence 2012. január 16-án két és fél éves szerződést kötött a Lombard Pápával, miután négy év után szerződést bontott vele a Ferencváros, ahol negyvenkilenc első osztályú bajnokin szerepelt. Nagy reményekkel érkezett meg Pápára, ahol sérüléséből felépülve az elmúlt bajnokságban 20 bajnokin jutott szóhoz, 17 alkalommal kezdőként, melyeken egy gólt szerzett. Az idei bajnokságban a Puskás Akadémia és a Budapest Honvéd ellen is a kezdőbe jelölte őt Tóth Bálint, igaz a lehetőséggel nem tudott élni, így mindkét alkalommal lecserélték. A Kaposvár ellen a második félidőben jutott szóhoz, a Mezőkövesd ellen 20 perc jutott neki, a Diósgyőr ellen szűk 40 percet tölthetett a pályán. A legutóbbi, Haladás elleni rangadón még a keretbe sem került be, így nem volt meglepő, hogy olyan hírek röppentek fel, miszerint az átigazolási időszak utolsó napjaiban klubot válthat. Maga a középpályás is beszélt távozási szándékairól, hogy aztán a transzfer miért nem valósult meg, nem lehet tudni. Egy biztos, a tegnapi Ajka elleni Ligakupa találkozón 40 perc után lecserélték a láthatóan indiszponáltan játszó játékost, ami nem sok jóval kecsegtet további pápai pályafutásával kapcsolatban. Tóth Bence sorsáról a Lombard vezetőedzőjét kérdeztük.
- Játszattam őt kezdőként, játszattam csereként, becseréltem, lecseréltem, kihagytam a keretből, mindent megpróbáltam. Nagyon sajnálom, de nyugodtan mondhatom, ennyi lehetőséget mellette nagyon kevés játékos kapott, illetve mások ennyi lehetőséget nem is kaptak - vélekedett Tóth Bálint. 
Meglátjuk a középpályás a jövő heti Haladás elleni Ligakupa találkozón és/vagy a Ferencváros elleni bajnokin bizalmat kap-e, mert annyi bizonyos, egy jó formában lévő, motivált Tóth Bencére nagy szüksége lenne a Lombard Pápának.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!