Sekour visszatért a Lombardhoz (Frissítve)


2013-09-03 11:32:39  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nso.hu  | 


Sekour visszatért a Lombardhoz (Frissítve) főképe
Az átigazolási szezon hajrájában tovább erősödött a Lombard Pápa kerete. A klub tájékoztatása szerint ugyanis sikerült megegyezniük Youssef Sekourral. A francia-marokkói középpályás közel egy esztendővel ezelőtt, 2013. június 30-ig került Diósgyőrből kölcsönbe Pápára, ahonnan azonban a borsodiak a téli szünetben visszarendelték. Egyes vélemények szerint mindez azért történt meg, mert a 25 éves labdarúgó pályára lépett a két együttes egymás elleni meccsén. A játékos azonban jelezte, nem szeretne visszatérni Diósgyőrbe, inkább Pápán maradna. Ehhez azonban klubja nem járult hozzá, a labdarúgó így a Nemzetközi Labdarúgó Szövetséghez fordult, végül tavasszal tétmeccsen nem szerepelt az élvonalban. A tegnapi nap folyamán a feleknek sikerült egyezségre jutni, Sekour három évre érkezett, Pápán ezidáig tíz mérkőzésen lépett pályára, ezalatt egy gólt szerzett. Továbbra is kérdéses Tóth Bence és Maróti Béla ügye, velük kapcsolatban a pápai klub úgy nyilatkozott, jelenleg mindketten a Lombard játékosai és a kerettel együtt készülnek.
A Lombard szeptember 4-én szerdán 17 órától a Ligakupa első fordulójában Ajka legjobbjait fogadja a Perutz Stadionban.

A klub ma hivatalos honlapján jelentette be, hogy augusztus végével közös megegyezéssel szerződést bontott Maróti Bélával, a játékos szabadon igazolható.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!