A második félidőre szétesett a PELC U-18


2013-08-31 13:55:49  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A második félidőre szétesett a PELC U-18 főképe
Az U-18-as kiemelt labdarúgó bajnokságban a Pápai Egyesített Labdarúgó Club otthonába a Győri ETO látogatott. Kálmán István tanítványai két vereséggel, míg a győriek egy győzelemmel, egy vereséggel várták a kezdő sípszót. Már a bemelegítésnél is szembetűnő volt a vendégek fizikai fölénye, nem sok jóval kecsegtetett a pápaiak számára a 90 perc. A negatív előjelek ellenére nem játszottak rosszul a mieink, partiban voltak a zöld mezesekkel. Sajnos az első játékrész hajrájában a semmiből előbb egy 30 méteres átlövésből, majd egy kapushibából kétgólos előnybe került az ETO, ez pedig annyira megfogta a vendéglátókat, hogy teljesen szétesett a játékuk, a második félidő első 10 percében szerzett öt győri góllal el is dőlt a három pont sorsa.

PELC U-18 – Győri ETO 0-10 (0-2) Gsz.: Mayer 4, Irmes 4, Király, Szabó

Kálmán István: Sajnos fejben fáradtunk el elsősorban, a bekapott két buta gólon nem tudtak túllendülni a gyerekek, így nem nyerhettünk, ráadásul a védelem egyik meghatározó tagja rosszul lett, így kényszerűségből cserélnem is kellett. Úgy gondolom, nem a srácok tudásával van a baj – 45 percet úgy fociztak, ahogy kértem - elsősorban pszichésen kell foglalkoznom velük, meg kell tanítanom nekik, hogy igenis többet érnek annál, mint amit az eredmény mutat.

PELC U-18: Horváth – Kalmár (’84 Kristóf), Müller, Kálmán, Szász (’46 Erdősi)– Sántha, Stenczel – Raksányi, Véber, Adorján – Gyenge

Jurik Tihamér U-16-os csapatának sem termett sok babér az ETO ellen, a vendégek 8-0-s félidő után 12-0-ra nyertek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!