Sajtóközleményben reagált a Pápai Hús menedzsmentje


2013-08-30 23:04:05  | cikk:  | 


A tüntetés szervezésének hírére sajtóközleményben reagált a Pápai Hús 1913 Kft. menedzsmentje. A közlemény tartalmát több nyomtatott és elektronikus lap is közölte az elmúlt napokban. A HVG-ben megjelent cikk  kiemeli, hogy a szállítói tartozások a többségi önkormányzati tulajdonba vétel előtt keletkeztek a korábbi meghatározó tulajdonosok és az őket képviselő menedzsment tevékenysége idején. A sajtóanyag alapján készült írásban a lap azt is hangsúlyozza, az önkormányzat - amely 2013. április 22-én lett bejegyezve többségi tulajdonosként a cégcsoportnál - és az új vállalatvezetés folyamatosan azon dolgozik, hogy a megörökölt beszállítói állományt csökkentse és a jogos hitelezői igényeket kielégítse. A törzstőke emelés által biztosított forrás, valamint az új menedzsment által meghozott döntéseknek és megállapodásoknak köszönhetően az áprilisban átvett szállítói állomány mostanra közel a felére csökkent és a társaságnak nincs olyan beszállítója, aki felé ne csökkent volna a cég tartozása április 22-e óta.
Teljes cikk: http://hvg.hu/kkv/20130829_Probal_kikecmeregni_a_csodkozeli_helyzetb

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!