Sok volt az érdeklődő a suliváró napon a Tarczyban


2013-08-30 14:48:23  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Sok volt az érdeklődő a suliváró napon a Tarczyban főképe
A Tarczy Lajos Általános Iskola már több éve megszervezi a tanévkezdés előtt az iskola kéttannyelvű tagozatán tanulóknak a nyári tábort - amelynek az ugodi Árnyaserdő Vendégház ad otthont -, valamint a leendő kéttannyelvű tagozatos elsősöknek a suliváró tábort.  Hardi Tünde tagozatvezető hírportálunk kérdésére elmondta, az egynapos tábor célja, hogy a kicsikkel közelebbről is megismerkedjenek és kedvet csináljanak iskolához.
- Az intézmény három első osztályt indít a 2013/2014-as tanévben, melyben Bertalan Ágnes, Butiné Kemenczki Anita, Cserneczkyné Kapa Nikoletta és Lind Bernadett, Pozsgai Józsefné, Vargáné Mészáros Ágnes, valamint Kissné Bolla Judit és Turi Ilona fognak tanítani. Mivel az angol-magyar kéttannyelvű osztály annyira népszerű, ezért a tavalyi évhez képest idén már két osztályban is folyik majd a képzés. Nagyon sokan jelentkeztek hozzánk idén a kéttannyelvűbe, összesen 44 diák.
- Tegnap egy suliváró napra invitáltuk a kicsiket, ahol láthatóan jól érzik magukat. Nagyon sokat játszottunk, énekeltünk, mozogtunk és kézműveskedtünk, és persze egy kicsit már készülünk az iskolára is, amit nagy lelkesedéssel várnak a picik - mondta Hardi Tünde.
A tanévnyitó ünnepélyt augusztus 30-án, pénteken 18 órakor tartják majd.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!