Színes programok a Gyermekhéten


2013-08-30 14:44:16  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Színes programok a Gyermekhéten főképe
A Pápai Református Egyházközség idén is megszervezte a nagy sikerű Gyermekhetet az általános iskolás korú gyerekeknek. A Gyermekhét hétfőn reggel 9 órakor kezdődött és pénteken délutánig tart majd. A programnak az Immánuel Közösségi Ház ad otthont.  ifj. Márkus Mihály református lelkipásztor hírportálunk kérdésére elmondta, a napközis tábor célja, az iskolára való ráhangolódás, a közös csapatépítés, az egymásra odafigyelés és a bibliai példázatok megbeszélése.
-Az egész napos program során sokat énekelünk és kézműveskedünk. A tábornak nincs kötelező létszáma, minden nap az jön el, aki szeretne. A reggeli áhítat során énekelünk, a délelőtt további részében beszélgetünk, például arról, hogy hogyan jött létre a világ, s hogy miért romlott meg a kapcsolatunk Istennel. Délután sportolunk és kézműveskedünk, valamint a gyermekmusical próbáljuk, amit már húsvétkor bemutattunk a közönségnek.
A gyerekek változatos életkorúak, vannak elsősök és hatodikosok is, ezért két csoportra osztották őket, az elsősökre, illetve a másodiktól a hatodikos korosztályra. Az egyhetes tábor munkáját Palkovicsné Vass Ibolya, Márkusné Bak Enikő, Böröczky Kriszta, Pethő Tímea és az egy-két éve konfirmáló fiatalok segítik. A különleges hét során a gyerekek arról meséltek, hogy jól érzik magukat, s hogy sok újat tanulnak a Bibliáról.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!