950 vendégjegyet kapott a Lombard Pápa a Haladástól


2013-08-27 12:58:46  | cikk: Haraszti Gábor  | 


950 vendégjegyet kapott a Lombard Pápa a Haladástól főképe
Augusztus 30-án, pénteken 19 órától nyugati rangadót rendeznek az OTP Bank Liga hatodik fordulójában. A Lombard Pápa egyik legfőbb riválisához, a Szombathelyi Haladáshoz látogat. A meccs a pápaiak tulajdonosa miatt régóta külön pikantériával bír, nem is beszélve Kenesei Krisztiánról, aki a nyáron épp a Rohonci útról tette át székhelyét Pápára. A mieinknek természetesen nagy segítség lenne, ha minél többen buzdítanák őket a helyszínen, ezzel kapcsolatban íme a legfontosabb információk:
A Szombathelyi Haladás Rohonci úti stadionjában tartandó valamennyi labdarúgó mérkőzés alkalmával a szurkolóknak névre szóló egyedi jegy kerül kibocsátásra. Így lesz ez a pénteki élvonalbeli összecsapás alkalmával is. A Lombard Pápa szurkolóinak 950 darabb jegy áll a rendelkezésére. A belépők a jegy.mlsz.hu weboldal Haladás oldalán elővételben megvásárolhatók, a jegyek otthoni kinyomtatása esetén pedig elkerülhető a stadion jegypénztárában való sorban állás is. Amennyiben a vendégszurkoló a helyszínen kívánja a jegyeket megvásárolni, köteles megadni nevét, születési dátumát, születési helyét. A stadionba való beléptetés során a rendező jogosult beazonosítani a jegytulajdonost, ezért a szombathelyi szervezők kérik, hogy arcképes igazolványt is hozzanak magukkal a vendégszurkolók. A Haladás Rohonci úti stadionjának vendég jegypénztára 17 órától lesz nyitva.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!