III. Pápai Nagy Sportágválasztó – várják az egyesületek jelentkezését


2013-08-27 08:57:40  | cikk: Haraszti Gábor  | 


III. Pápai Nagy Sportágválasztó – várják az egyesületek jelentkezését főképe
A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ szervezésében Pápa városa idén immár harmadik alkalommal rendezi meg a Pápai Nagy Sportágválasztó - A Sport Napjai elnevezésű sporteseményt. A Perutz Stadion környékén és a Városi Sportcsarnokban szeptember 20-21-én ismerkedhetnek meg számos sportággal a gyerekek és felnőttek, a cél, hogy minél többen, minél több sportágat a gyakorlatban kipróbálva dönthessék el milyen, mozgásformát választanak maguknak. A menetrend a tavalyihoz hasonló, mindkét napon reggel 9-től 17 óráig tart a rendezvény, az első nap ismét a gyerekeké, fiataloké, az oktatási intézmények szinte kivétel nélkül képviseltetni fogják magukat, a szombati napon a nagyközönséget és a családokat várják a szervezők.

Az egyesületek a regisztrációs lapokat augusztus 28-ig a jmk@papa.hu e-mail címre küldhetik vissza, a felmerült kérdésekkel kapcsolatban Szabadkai Verita művelődés-, és sportszervező a 06-20/211-77-79-es számon ad felvilágosítást.

A rendezvény díjmentesen és korhatár nélkül látogatható!

A regisztrációs lap letölthető ITT!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!