Streetball versenyre várják a jelentkezőket


2013-08-26 12:52:32  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Streetball versenyre várják a jelentkezőket főképe
Augusztus 31-én szombaton reggel 9 órától a Pápai Kosárlabda Club a kosárlabdaszezonra történő ráhangolódás, és a városi kosárlabdázás népszerűsítése jegyében utcai kosárlabda versenyt szervez az Acsády Ignác Szakközépiskola aszfaltos pályáján. A szervezők három korosztályban várják a nevezéseket (15 év alattiak, 15-18 év közöttiek illetve felnőtt, 18 év felettiek) életkor szerint elosztva. A csapatok 3+1 fős rendszerben játszhatnak, azaz a pályán mérkőző három játékoson kívül mindenhol megengedett egy cserejátékos. A küzdelmek a streetball szabályoknak megfelelően zajlanak, 10 percig vagy 10 pont eléréséig. A rendezvény támogatóinak jóvoltából a versenyek helyezettjei értékes ajándékokban részesülnek. A csapatversenyek mellett egyéni versenyzésre is sor kerül, hiszen a hagyományosnak mondható büntető és hárompontos dobóversenyek nélkül sem telhet el streetball rendezvény. Az egyesület bízva a jó időben várja a nyár utolsó napján megrendezésre kerülő rendezvényre az amatőröket és a profikat egyaránt. Nevezési díj nincs!

Nevezni az esemény facebook oldalán lehet ITT!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!