Szombaton ismét Aegon Játszótéri Nap


2013-08-26 11:52:39  | cikk: HuHa  | 


A városrészi napok sorában a következő a volt Kilián lakótelepen várja az ottélőket és a város más területeiről érkezőket szombaton, augusztus 31-én. Az egész napos kikapcsolódást biztosító rendezvényt a „játszani és szórakozni minden korosztálynak lehet” mottóval rendezik meg idén is, vagyis a programok összeállításánál kiemelten ügyeltek arra a szervezők, hogy idősebbek és fiatalok egyaránt találjanak kedvükre való elfoglaltságot. Unger Tamás, a városrész önkormányzati képviselője hírportálunknak elmondta, a játszótéri napot a hagyományosan bevált programokból állították össze, és bíznak abban, hogy az előző évekhez hasonlóan nagy érdeklődés kíséri majd a rendezvényt a lakótelepen és környékén élők részéről.
-A játszótéri nap mindig sportközpontú és ettől idén sem térünk el, a Kilián Kupa gyermek és felnőtt labdarúgó mérkőzései mellett, a tavalyi sikeren felbuzdulva ezúttal is megrendezzük az Aegon Kupát, vagyis a Street Ball versenyt – ismertette a képviselő.
A rendezvény másik fontos eleme a jótékonysági céllal szervezett főzőverseny, melynek bevételéből a lakótelep óvodáját és bölcsődéjét támogatják mindazok, akik a megmérettetésen készített ételekből vásárolnak. A versenyre a tavaly indulók többsége már nevezett, köztük több lakótelepi társaság és intézmény.
A nap elmaradhatatlan része a gyermekek számára szervezett játszóház, kalandhajó, sétakocsikázás, ugrálóvár és kézműves foglalkozások, a színpadon pedig változatos produkciók követik majd egymást. A műsorban fellépnek a lakótelep óvodájának és iskolájának diákjai, lesz bábszínházi előadás, baranta bemutató, fúvószenekari koncert, fellép továbbá a Pápai Nyugdíjas Egyesület énekkara, a Black Bunny Egyesület, a Les Taylor and the Swing Sisters, az este sztárvendége pedig Soltész Rezső lesz, akinek műsorát késő estig tartó nosztalgia karaoke parti követi majd.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!