Felfrissülés a pápai fúvósokkal a Fő téren


2013-08-25 16:20:45  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Felfrissülés a pápai fúvósokkal a Fő téren főképe
Fújhatjuk! Felfrissülés Pápa Város Fúvószenekarával címmel szervezett programot a Fő térre a Pápai Fúvósok Egyesülete a Pápa városközpont funkcióbővítő rehabilitációja című európai uniós projekt keretében. A nagy népszerűségnek örvendő csapat a nyár során nem először állt a pápai közönség elé a megújuló Fő téren, hiszen ez volt a második alkalom, hogy megörvendeztették a zenebarát hallgatóságot fülbemászó dallamaikkal a Somogyi József Galéria előtt.  Mógor-Schmidt Katalin, a Pápai Fúvósok Egyesületének elnöke hírportálunk kérdésére elmondta, nagy öröm és megtiszteltetés a fúvószenekar számára, hogy felléphetnek a gyönyörű, megújuló Fő téren.
- A zenekar a nyáron sem pihent, hiszen a nyár elején Olaszországban jártunk egy rangos fesztiválon, majd felléptünk a Pegazus Parádén, de zenéltünk Bakonybélben és a Várkertfürdőben is. A jövő héten az Aegon-játszótéri napon játszunk, majd szeptemberben pedig a bornapokon tartjuk a nyárbúcsúztató hangversenyünket. Ezt követően teljes gőzzel az újévi koncertre készülünk.
A több mint egy órás koncertet a közönség vastapssal jutalmazta.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!