Főzőversennyel indult a szocialista családi nap


2013-08-25 11:43:15  | cikk: mo  | 


Főzőversennyel indult a szocialista családi nap főképe
Már a reggeli órákban serény kezek aprították a hozzávalókat a Nyárbúcsúztató Szocialista Családi Nap délelőttjén. Az MSZP megyei és helyi szervezetei, valamint a baloldali eszméket valló társszervezetek részvételével zajló bográcsgulyásfőző versenyen minden csapat beleadja szívét-lelkét és szakácstudományát a kondérokba, hiszen nemes célra gyűlik az elkészített ételekért megvásárolható támogatójegyek ára. A szocialista párt helyi és megyei szervezete minden évben a Pápa Város Beteg Gyermekeiért Alapítvány részére ajánlja fel a főzőversenyen befolyt összeget.

A Nyárbúcsúztató Családi Napot néhány éve rendszeresen megszervezi a párt helyi és megyei szervezete, mára azonban több megyén átívelő rendezvénnyé nőtte ki magát. A délutáni programokon Vas és Győr megyei szervezetek is képviseltetik magukat. Gőgös Zoltán országgyűlési képviselő, a Veszprém megyei szervezet elnöke elmondta, a nyárbúcsúztató nappal indul a politikai évad, ezenkívül kiváló alkalom ez a találkozásra, s arra, hogy a tagok és a szervezetek közötti is szorosabb kapcsolat alakuljon ki. A program fővédnöke Mesterházy Attila. Az MSZP elnöke a délutáni órákban érkezik a nyárbúcsúztató napra.

A rendezvény délutáni programjaira is érdemes kilátogatni az Erzsébet ligetbe. A fiatalokat és a gyerekeket számtalan játéklehetőség és kézműves foglalkozás várja, a ritmus szerelmeseit több színpadi produkció és könnyűzenei program szórakoztatja, ezenkívül Dopeman meglepetéskoncertje várja a rajongókat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!