Megkezdte a felkészülést a Pápa Motax KC


2013-08-23 11:58:28  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megkezdte a felkészülést a Pápa Motax KC főképe
Augusztus második hetében kezdte meg az NBI/B-s bajnokságra való felkészülést a Pápa Motax KC alakulata. A kosarasok rövid pihenőt követően újult erővel vetették bele magukat ismét a munkába. A Városi Sportcsarnokban egyelőre a megfelelő fizikai állapot elérésén dolgoznak a fiúk két új játékossal, a sportág élő legendának számító Kálmán Lászlóval és a Falco-tól érkező Jarosevits Róberttel. Vajda Balázs szerint ha a mostani munkatempót sikerül tartani, szeptember elejére már egy jó csapat állhat össze.
- Elsősorban az állóképességünket kell visszaszerezni, de azért a technikai elemeket sem hanyagoljuk el. A felkészülés kezdetén heti két edzés volt a fiúknak, ettől a héttől kezdve kétnaponként délelőtti és délutáni foglalkozás szerepel a programban, szeptembertől pedig visszatérünk a bajnoki ritmusra. A játékoskeretben minimális változások vannak, Feigl Imrét műteni kell, így rá hosszú ideig nem számíthatunk, Viant Zsolt pedig munkahelyi elfoglaltságok miatt nem tud a segítségünkre lenni. Magas posztra sikerült megszerezni Jarosevits Róbertet, aki korábban már játszott Pápán, a sportág szerelmeseinek pedig a többször válogatott Kálmán Lászlót nem kell bemutatni, az ő jelenléte nemcsak a fiataloknak, hanem nekünk is sokat számít.
Vajda Balázs hozzátette, a rutinos játékosok mellett a fiataloknak is komoly szerep juthat a bajnokságban, a keretet elnézve pedig az elmúlt évek egyik legjobb csapatát sikerült összehozni.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!