Alkalom szüli a tolvajt


2013-08-21 11:32:18  | cikk:  | 


A Pápai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyásuk mellett – indított eljárást ¬M. Márk 18 éves pápai lakos és 16 éves társa ellen.
A rendelkezésre álló adatok alapján a két fiatal egy kisebb társasággal tért be 2013. augusztus 10-én éjjel, éjfél után az egyik helyi áruházba italt vásárolni. A fiúk egyike az épületből ki-be közlekedve vette észre az étterem asztalán gazdátlanul heverő női táskát, melyet nem sokkal korábban – megfeledkezve arról – tulajdonosa hagyott hátra.  Az alkalom szülte tolvajok a retikült magukkal vitték és az abban talált pénztárcából nagyobb mennyiségű készpénzt tulajdonítottak el. A pénz kisebb része az áruház közelében tartózkodó 16 éves pápai fiú alsónadrágjából került elő, a pénz jelentősebb hányadát pedig a már hazafele tartó M. Márk zoknijában találták meg és foglalták le a rendőrök.
A két fiatalt a Pápai Rendőrkapitányságra előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki. Harmadik társukat – aki szintén részesült a lopott pénzből – tanúként hallgatták ki.

Képek:

nincsenek képek