Kenesei Krisztián szombaton is folytatná a jó szereplést


2013-08-21 10:38:07  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kenesei Krisztián szombaton is folytatná a jó szereplést főképe
A Mezőkövesd ellen először szerepelt a Lombard Pápa csapatában kezdőként Kenesei Krisztián. A rutinos támadó a hivatalos honlapnak úgy nyilatkozott, nagyon élvezte a játékot, régen szerepelt kezdőjátékosként és jó érzés volt újra a pályán lenni.
- Mezőkövesden mindjárt az elején gólt szereztünk, és ez megadta az alaphangulatát a találkozónak, aztán az előnyünket később növelni tudtuk – emlékezett vissza a bajnokira a csatár. A második félidő közepén beszorított bennünket a Mezőkövesd, de szerencsére nem tudtak szépíteni és meg tudtuk nyerni az összecsapást. Nagyon sokan voltak kíváncsiak a mezőkövesdiek első hazai élvonalbeli mérkőzésre. Mi nagyon jól elkaptuk a fonalat és jól tudtuk irányítani a találkozót. A hangulatra sem lehetett panasz, nagyon élveztük belülről a mérkőzést.
A Lombard Pápa csatára kisebb sérüléssel bajlódott a mezőkövesdi összecsapás előtt, így aztán közel egy óra játék után lehívta Kenőt a pályáról Tóth Bálint.
- A szerdai edzésen kissé meghúzódott a vádlim, a Mezőkövesd ellen közel egy órát tudtam a pályán lenni. Úgy gondolom, sikerült hozzátennem a játékunkhoz. Egyébként a találkozó hevében nem is figyeltem annyira a lábamra, de a meccs végén, rövid pihenő után megint éreztem a sérülésem. Remélem a húzódásom hamar rendbe jön, hiszen nyakunkon van a Diósgyőrrel szembeni találkozó, amit szeretnénk megnyerni, és folytatni az eddig jó szereplésünket

A Lombard Pápa otthonába szombaton 16:30-tól a Diósgyőr látogat.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!