Edzőtáborban és felkészülési tornán vett részt a Motax KC Pápa


2013-08-19 11:36:32  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Edzőtáborban és felkészülési tornán vett részt a Motax KC Pápa főképe
Javában készül a megyei kézilabda bajnoksára a Motax KC női kézilabda csapata. Zöldi Ferenc alakulata az intenzív, napi két edzéssel tűzdelt egyhetes edzőtábort egy négycsapatos felkészülési tornával zárt le. A Városi Sportcsarnokban a Motax mellett Ősi, Cellság és Szany vendégeskedett. A pápiak csapatvezetője elégedett volt a lányokkal és külön kiemelte Kapcsándi Zsolt munkáját, ugyanis az edzőtábor a Bakonyerdő Pápa felnőtt, junior és serdülő csapatát is irányító fiatalember irányításával zajlott.
- Több változás is van a tavalyi évhez képest, egyrészt új kapussal vágunk neki a bajnokságnak, valamint idén nem a Vas-, hanem a Veszprém megyei pontvadászatban indulunk – tudtuk meg Zöldi Ferenctől. Bizakodóan várjuk a bajnokságot, hiszen azt gondolom jól sikerült a felkészülésünk, sokat fejlődtek a lányok, remélem ez a bajnoki pontjainkon is meglátszik majd. Kevés női csapat van a megyében, éppen ezért mindekivel négy alkalommal játszunk az ősz és a tavasz során, de a fejlődés szempontjából fontos, hogy komoly játékerőt képviselő együttesekkel mérjük össze az erőnket. Szeretnénk a felsőházba kerülni, ott pedig már bármi lehet.
A tornát végül Ősi nyerte a Motax, Cellság és Szany előtt, Kapcsándi Zsolt úgy fogalmazott, érződőtt a edzőtábor a lányokon, már nehezebben mozogtak a lábak, de le a kalappal előttük, betartották az utasításokat, küzdésből jelesre vizsgáztak és látványos megoldásokkal jelezték, jól sikerült a felkészülés.

A bajnokság szeptember végén rajtol.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!