Gyalogos zarándoklat érinti Pápát


2013-08-12 18:47:12  | cikk: mo  | 


A tavalyi, Budapestről Celldömölkre tartó zarándoklat sikerén felbuzdulva a Mária Rádió idén augusztusban is megrendezi a lélekemelő programot. Ismét bejárják azokat a vidékeket, ahol hallgatható a Mária Rádió. Mint egy forrásból eredő patak, úgy indult a gyalogos zarándoklat Budapestről, Máriaremetéről Celldömölk felé. A zarándoklat augusztus 7-én reggel indult, s aztán újabb forrásokból, ahol a rádiónak stúdiója van, csatlakoznak be a következő zarándokcsapatok. Így Nagyboldogasszony ünnepére egymásba folyva a zarándokcsoportok mint egy nagy folyó érik el Celldömölköt.
A Mária Rádió képviselői szerint a zarándoklat nemcsak hitünkről szóló tanúságtétel, annál sokkal több. Céljuk az, hogy az érintett településeken élők találkozzanak a zarándokokkal és kísérjék őket minél nagyobb számban, legalább a következő faluig.
A rádió elnöke arról tájékoztatott, hogy a gyalogos zarándoklat holnap 11 órakor érkezik Pápára, s ezúton szólítja meg a város lakosságát: aki teheti csatlakozzon a programhoz.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!