Isten éltesse Szűcs Lajost!


2013-08-08 18:59:14  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Isten éltesse Szűcs Lajost! főképe
Napra pontosan 40 évvel ezelőtt, 1973. augusztus 8-án látta meg a napvilágot Budapesten a Lombard Pápa kapusa, Szűcs Lajos. A kiváló hálóőr 1994-től három éven keresztül az Újpest hálója előtt állt, majd Németországban az 1. FC Kaiserslautern alakulatát erősítette, 1999-ben német bajnokként tért haza a Ferencvároshoz, ahol hat évet védett. 2005-ben szerződött Pápára, ahol idén nyáron Bíró Péter klubtulajdonos életre szóló szerződést kötött vele. Szűcs Lajos 429 élvonalbeli mérkőzésen lépett eddig pályára, melyeken öt gólt szerzett, a Lombard Pápa mezét az NB I-ben 137 alkalommal viselte. A magyar válogatottban három alkalommal szerepelt. Hírportálunk is nagyon boldog születésnapot kíván a kapusnak, ajándékunkat pedig a szombati, Kaposvár elleni remélhetőleg győztes meccs után adjuk át.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!