Hétvégén az 'A' szektorból szurkolhatnak a családok a Lombardnak


2013-08-06 12:11:53  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Hétvégén az 'A' szektorból szurkolhatnak a családok a Lombardnak főképe
A stadionrekonstrukció és biztonság jegyében a Lombard Pápánál is elkezdődtek a munkálatok. A fejlesztések az ősz folyamán két ütemben zajlanak majd, és várhatóan még ebben az időszakban be is fejeződnek. Ennek keretében a beléptető rendszerek elektronikai berendezéseinek vezetékei kerülnek kiépítésre, az ehhez kapcsolódó szerver szoba kialakításával. Felújításra kerülnek a hazai pénztárak és egy új konténerpénztár kerül a vendégszektorba. Beszerelésre kerülnek a beléptető kapuk és elkezdődik a névre szóló belépőjegyek árusítása. A klub döntése értelmében már a hétvégi, Kaposvár elleni mérkőzést a családok az A szektorból tekinthetik meg. A részletekről Szemán György klubigazgatót kérdeztük.
- Szurkolói egyetértéssel döntés született arról, hogy a családi szektor már a Kaposvár mérkőzéstől átkerül a hazai „A” szektorba. Amíg nincsenek számozott székre szóló jegyek, az eddigi szokásoknak megfelelően szurkolóink érkezési sorrendben foglalhatják el helyeiket. A névre szóló jegyértékesítésnél a számozott helyek miatt a 14 éven alattiak is jeggyel jöhetnek be, természetesen továbbra is nulla forintos áron. A bérletes szurkolóink a torlódások elkerülése érdekében az oldalsó parkoló (volt teniszpálya) sarkában lévő kapun léphetnek be a Perutz Stadionba. Megértésüket és türelmüket előre is köszönjük.
A klubigazgatót arról is faggattuk, hogy a korábbi családi szektor a jövőben milyen funkciót tölt majd be.
- Még sok minden képlékeny, úgy tervezzük, hogy a vendégcsapat keretéből kimaradó játékosoknak, hozzátartozóiknak, klubvezetőknek tartjuk fenn a helyeket.

A további változásokról hamarosan beszámolunk.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!