Elfogadták a Bakonyerdő Pápa nevezését


2013-08-05 17:52:06  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Elfogadták a Bakonyerdő Pápa nevezését főképe
Szeptember végén rajtol az NB II-es kézilabda bajnokság. A tavalyi szezont a 9. helyen befejező Bakonyerdő Pápa nevezését elfogadta a szövetség, így a szeptember végén induló észak-nyugati pontvadászatban ott lesznek Kapcsándi Zsolt tanítványai. Újoncként ellenfelük lesz a Veszprémi Egyetem gárdája, de a területi beosztások változása miatt további új csapatokkal néz szembe a Bakonyerdő.
- Visszakerült a csoportunkba a Szentgotthárd, a Keszthely, de az jó játékerőt képviselő Tarján, az Ács és a Komárom is tagja a csoportnak. Új belépő a Tatabánya KC II Budaörs, róluk szinte semmit nem tudunk – vázolta a változásokat Kapcsándi Zsolt vezetőedző. A Magyar Kézilabda Szövetség új szabálya értelmében egy játékos egy héten csak két bajnoki mérkőzést játszhat - ezáltal a minimálisra szűkül a kettős igazolások száma – amiből remélem mi profitálni tudunk. A junioroknál erősödött a bajnokság, két éve a Szentgotthárd, tavaly a Tarján előzött meg minket a tabellán, idén egy osztályba kerültünk velük, meglátjuk mire leszünk képesek. A héten – a példátlan szülői összefogásnak köszönhetően - a Balaton partján edzőtáborozunk a junior csapattal, majd immár Pápán folytatjuk az edzéseket.

A sorsolásról hamarosan beszámolunk.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!