Három hete edz a PELC U-21


2013-08-03 14:42:34  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Három hete edz a PELC U-21 főképe
A megyei első osztályban szereplő Ugod ellen játszotta soron következő felkészülési mérkőzését a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U-21-es gárdája. Rekkenő hőségben a műfüves pályán mérkőztek meg a felek egymással, 60 percet az U-18-as korosztály játszott, az utolsó fél órában pedig az U-21-es alakulat szerepelt a tesztmeccsen, mely 3-3-as döntetlennel ért véget. A mai 90 percről és az elmúlt hetek elvégzett munkáiról Nagy Mihály szakmai igazgató beszélt hírportálunknak.
- Az első húsz percben egészen jól játszottunk, ami azonban ezután következett, az értékelhetetlen volt. Az U-21-es gárda teljesítményével is meg voltam elégedve, sok munka van a hátunk mögött, a héten ez már a második találkozónk, csütörtökön Celldömölkön játszottunk, három nap alatt két meccset lejátszani nem egyszerű dolog. Eléggé fáradtak a fiatalok, így jövő héten csak egy mérkőzés szerepel a programban, azután pedig már kezdődik a bajnokság.
A mai erőpróbát a Lombard vezetőedzője, Tóth Bálint is megtekintette, ahogy arról korábban beszámoltunk, a Szigetszentmiklós ellen három fiatal tehetség, Bolla Gergő, Baldauf Konrád és Badics Patrik is lehetőséget kapott, az első csapat edzője szerette volna saját közegükben is felmérni képességeiket. Nagy Mihálytól megtudtuk, Tóth Bálint noteszába a korábban említett három labdarúgó mellett további játékosok nevei is bekerültek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!