Ivancsics Gellért volt csapata ellen készül


2013-08-01 20:33:43  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Ivancsics Gellért volt csapata ellen készül főképe
A Szigetszentmiklós elleni felkészülési mérkőzés első félidejében szerezte első pápai gólját a Budapest Honvéd korábbi játékosa, Ivancsics Gellért. A középpályással júliusban bontott szerződést a fővárosi klub, ahol az elmúlt szezonban 19 mérkőzésen lépett pályára - 17 alkalommal kezdőként – melyeken egy gólt szerzett. A játékos távozásával kapcsolatban nem akart részleteket elárulni, arról azonban szívesen beszélt, hogy jól sikerült a beilleszkedése, és szeretne alapembere lenni a középmezőnyt megcélozó gárdának. A korábbi kispesti kedvenc saját bevallása szerint még nincs kirobbanó formában, de azon dolgozik, hogy a Lombard Pápa hasznára legyen.
- A Lombard részéről éreztem a bizalmat, és úgy érzem itt meg is fogom kapni a lehetőséget a bizonyításra, ez döntött a pápaiak mellett – hangsúlyozta a 160 élvonalbeli mérkőzéssel rendelkező labdarúgó, aki a keddi találkozón balszélsőként szerepelt. A meccsek egyelőre hiányoznak a lábamból, még nem érzem teljesen a társakat, de nagyon remélem, hogy a bajnokikon számít majd rám a mester és be tudok illeszkedni a csapatba. A fogadtatással nem volt gond, mindenki nagyon kedves és segítőkész volt, többekkel nagyon jó kapcsolatban vagyok. Örülök, hogy első pápai meccsemen gólt tudtam szerezni, a Szigetszentmiklós kellemes ellenfél volt, de a vasárnapi összecsapás már teljesen más lesz.
Ivancsics tétmérkőzésen még nem viselte a Lombard mezét – a Puskás Akadémia elleni 1-1-es találkozót a kispadról nézte végig – a sors szeszélye folytán azonban hétvégén korábbi sikerei helyszínén, a Bozsik Stadionban mutatkozhat be új csapatában.
- Bízom benne, hogy – ha még nem is kezdőként – de szóhoz jutok a vasárnapi találkozón. Öt évet töltöttem Kispesten, nagyon szerettem ott játszani, sok barátot szereztem az évek alatt, biztos furcsa lesz ellenfélként pályára lépni, de ez már a múlt, most a Pápa sikeréért küzdök.

A vasárnapi, idegenbeli összecsapást Fábián Mihály vezeti, segítői dr. Varga Zsolt és Márkus Tamás lesznek.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!