Grőber Attila a Pápai Egyesített Labdarúgó Club új elnöke


2013-08-01 20:23:26  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Grőber Attila a Pápai Egyesített Labdarúgó Club új elnöke főképe
Grőber Attila személyében új elnök irányítja a Pápai Egyesített Labdarúgó Clubot. Takács Pál 10 éves megbízatása lejártával távozott posztjáról, az áprilisi elnökségi közgyűlésen pedig dr. Áldozó Tamás javaslatára a tagok úgy döntöttek, hogy a jövőben Grőber Attila lássa el az elnöki teendőket. Az egyesület nemrég kinevezett első embere szerint - aki korábban a felügyelő bizottság tagja volt – a klubnak három alapvető feladata van: az egyik, hogy a lehető legtöbben sportoljanak az egyesület keretein belül, a másik, hogy ebből a közel 400 főből minél több élsportolót tudjanak kinevelni, végül pedig az, hogy az NB I-es klub hátterét tudják biztosítani. Az új elnök fő célja, hogy a korábbinál hatékonyabb munkát tudjanak végezni, és egy új, élő, dinamikus egyesület jöjjön létre.
- Először is szeretnénk minél több vállalkozót megnyerni magunk mellé, a 2013-2014-es idényre a társasági adóból 132 millió forint kerülhet a kasszánkba. Az elnökség egyik legfontosabb feladata, hogy megkeressük azokat cégeket, akik valóban felajánlják társasági adójukat. Egy élő, organikus klubban gondolkodunk, sok-sok ötlettel, szeretnénk például a klub honlapját is életre kelteni, hiszen a portálon a legutóbbi bejegyzés 2011. januári eseményről szól. Fontosnak tartjuk a szülőkkel való kommunikációt is, úgy gondoljuk, hogy a sport nemcsak a játék örömére tanít meg, hanem az egészséges életmódra is, ehhez az életmódhoz pedig a játékos, a szülő és az egyesület hármasságának megfelelő összhangja kell.
Grőber Attila hozzátette, munkáját új elnökség segíti, melynek tagjai dr. Áldozó Tamás, dr. Péntek Árpád, Magasy Attila és Takács Pál. Lantai Balázs is távozott a vezetőségből, az ügyvezető igazgatói teendőket ezentúl Tóth Péter látja el, a szakmai munkáért továbbra is Nagy Mihály felel.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!