Változások a megyei labdarúgó bajnokságokban


2013-07-31 14:34:21  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Változások a megyei labdarúgó bajnokságokban főképe
Augusztus 25-én 25 csapattal indul a nagypályás megyei labdarúgó bajnokság pápai körzetének őszi szezonja. A tapolcai (déli csoport), ajkai (középcsoport), veszprémi (keleti csoport) és pápai (északi csoport) körzet alakulatai őszi-tavaszi rendszerben mérkőznek meg egymással. Változás, hogy Kemenesszentpéter tartalékcsapatot nem indít, így a negyedosztályban kezdi meg a küzdelmeket, Nagyacsád és Takácsi egyik pontvadászatba sem nevezett, a szövetség döntése értelmében a Borsosgyőri ISE, Tapolcafő, Kéttornyúlak és Dáka pedig az ajkai körzetbe került. A tavalyi küzdelmeket kihagyta, ám idén újra rendeznek bajnoki találkozókat Ganna-Döbröntén, a gárdát a legalsó osztályba sorolták.

A megyei harmadosztály alakulatai: Adásztevel, Csót, Malomsok, Marcaltő, Mezőlak, Mihályháza, Nemesgörzsöny, Nyárád, Pápateszér, Somlószőlős, Vanyola, Vaszar

A megyei negyedosztály csapatai: Bakonytamási, Borsosgyőri SE, Ganna-Döbrönte, Gecse, Gic, Homokbödöge, Kemenesszentpéter, Külsővat, Lovászpatona, Magyargencs, Marcalgergelyi, Nagytevel, Pápai Termál FC

A sorsolások hamarosan.

A csapatok kupafordulóval hangolnak a bajnoki nyitányra, melyet három játéknapon, augusztus 10-én, 11-én, és 18-án rendeznek meg.

A Magyar Kupa párosításai:

2013. augusztus 10. szombat 17:00
Nagytevel - Mihályháza
Pápai Termál FC - Nyárád
Kemenesszentpéter - Nemesgörzsöny
Marcalgergelyi – Somló SC
Lovászpatona - Vaszar
Homokbödöge - Vanyola
Gic - Csót
Ganna-Döbrönte - Adásztevel
Bakonytamási - Marcaltő
Külsővat - Mezőlak
Kerta – Borsosgyőri ISE
Csögle - Kéttornyúlak
Kamond - Tapolcafő

2013. augusztus 11. vasárnap 17:00
Magyargencs - Nemesszalók
Gecse - Malomsok

2013. augusztus 18. vasárnap 17:00
Dabrony – Borsosgyőri SE

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!