Eszlátyi biztató formában, kedden újabb edzőmeccs a Perutzban


2013-07-29 18:21:07  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Eszlátyi biztató formában, kedden újabb edzőmeccs a Perutzban főképe
Eszlátyi István másfél hónappal ezelőtt a BKV Előrétől érkezett a Perutz Stadionba, és hamar sikerült beilleszkednie, amit a nyári felkészülési találkozókon rúgott hét gólja is mutat. A támadó első élvonalbeli mérkőzésén is góllal debütált, ráadásul a Puskás Akadémia elleni találata az új bajnoki szezon első NB I-es gólja volt. A BKV Előrétől érkezett támadó öröme mégsem volt maradéktalanul teljes, hiszen a Lombard Pápának nem sikerült nyernie a felcsútiakkal szemben.
- Nagyon örülök, hogy bemutatkozhattam az élvonalban - nyilatkozta a hivatalos honlapnak Eszlátyi István. Az pedig külön siker, hogy góllal tudtam kezdeni. Az viszont már kevésbé örömteli, hogy a találkozót a Lombard Pápának nem sikerült megnyernie. Bennem volt a győztes gól, azonban csalódott vagyok, hogy a hajrában azt a helyzetet nem tudtam értékesíteni, és a Puskás Akadémia kapusa a rövid saroknál hárítani tudott. Remélem, ha legközelebb ilyen helyzetbe kerülök, azt már sikerül berúgnom. Jól érzem magam a csapatnál, elkerülhetetlen a harc a kezdő 11-be kerülését. Azonban mindig úgy edzettem és készültem, hogy én legyek a legjobb, ezért ha jól teljesítek, bízom benne, hogy ez eredményre vezet majd.

A Lombard Pápával kapcsolatos hír, hogy a csapat július 30-án kedden 18 órától felkészülési mérkőzésen az NB II-ben szereplő Szigetszentmiklósi TK csapatát fogadja. Az edzőmérkőzésre a belépés díjtalan.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!