100. születésnapja alkalmából köszöntötték Anna nénit


2013-07-26 18:36:36  | cikk: pt  | fotó: pt  | 


100. születésnapja alkalmából köszöntötték Anna nénit főképe
Egy évszázad szinte felfoghatatlanul hosszú idő egy ember életében, Németh Józsefné pedig azon ritka szerencsések közé tartozik, akik végigéltek száz esztendőt. Anna néni a mai napon, július 26-án ünnepli 100. születésnapját – ebből a jeles alkalomból dr. Áldozó Tamás polgármester a helyi önkormányzat nevében személyesen köszöntötte otthonában az egyik legidősebb pápai lakost.
A városvezető virágcsokorral, tortával, emléklappal, a százéves pápaiaknak járó százezer forinttal, valamint Orbán Viktor miniszterelnök üdvözletét és jó kívánságait tartalmazó díszes plakettel gratulált a korához képest jó egészségnek örvendő ünnepeltnek.
Németh Józsefné, leánykori nevén Nagy Anna Noszlopon született 1913. július 26-án, azonban immár több mint 60 éve Pápán él, a húsgyárból ment nyugdíjba. Anna néniről a lánya gondoskodik, aki mint mondta, édesanyja hosszú életének titka a sok-sok elvégzett munka.
A köszöntés végén dr. Áldozó Tamás jó egészséget, erőt, valamint nyugodt éveket kívánt Anna néninek és családjának.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!