Módosították az alapító okiratot


2013-07-26 12:23:36  | cikk: pt  | 


Módosították az alapító okiratot főképe
Egyetlen napirendi pontot tárgyalt a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Társulás Társulási Tanácsa a legutóbbi, csütörtöki ülésén: egyhangú döntéssel módosították a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Intézménye alapító okiratát.
Kunszt Szabolcstól, a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Társulás elnökétől megtudtuk, a Pápai Többcélú Kistérségi Társulás társulási megállapodásának módosítását korábban valamennyi tag önkormányzat képviselő-testülete jóváhagyta, annak törzskönyvi átvezetése megtörtént. A társulási megállapodás a társulás elnevezését is módosította, ezért kellett a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Intézménye alapító okiratában a Pápai Többcélú Kistérségi Társulás elnevezést a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Társulására változtatni.
A szervezet alapító okiratát érintő döntéssel módosították a szakfeladatok körét is, amelyet bővítettek a közfoglalkoztatással kapcsolatos feladatokkal, viszont az oktatási szakfeladatokat kivették belőle.
Kunszt Szabolcs kérdésünkre elmondta, terveik szerint a társulás idén még kétszer tanácskozik. Szeptemberben a féléves beszámoló, míg decemberben a költségvetés megtárgyalása jelenti majd a tanácsülések központi témáját.

Képek:

nincsenek képek


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!