Keneseit megműtötték, Nagy Tamás aláírt a Lombardhoz


2013-07-24 12:22:47  | cikk: pt  | fotó: Babos Petra  | 


Keneseit megműtötték, Nagy Tamás aláírt a Lombardhoz főképe
Mint ismert, a Lombard szombati felkészülési találkozóján egy ártalmatlannak tűnő szituáció során rosszul esett és kézsérülést szenvedett a pápaiak friss szerzeménye, Kenesei Krisztián. A 29-szeres magyar válogatott csatárnak darabosra tört a hüvelykujja, a sérült testrészt hétfőn meg is műtötték Szombathelyen. A futballistának jelenleg hagyományos gipsz van a kezén, azonban július végén már egy speciális kötést, műanyag gipszet kap majd. Az orvosok elmondása szerint Kenesei a jövő hét végén, az NB I második fordulójában akár már a pályán is segíthet csapatának a győzelem kivívásában.
– A kézsérülésemet nem mondanám annyira komolynak – nyilatkozta a Lombard Pápa hivatalos honlapjának Kenesei Krisztián. – Hétfőn megoperálták a sérült kezemet Szombathelyen. Az orvosok azt hitték, sima törésem van, a csont azonban elmozdult. A műtét így kissé komplikált volt, másfél óráig tartott, amelynek során három csavarral rögzítették az ujjamat. A műtétet végző orvos azt mondta, a jövő hétvégén már játszhatok. Sajnos az első fordulót ki kell hagynom, azonban nagyon bízom benne, hogy a srácok megnyerik a péntek esti nyitómérkőzésünket. Rendesen és becsületesen felkészültünk, ezért úgy gondolom, győznünk kell a Puskás Akadémia ellen. A Lombard Pápa van annyira jó csapat, hogy ezt az első akadályt sikerrel vegye. Komoly lendületet adna számunkra, ha három ponttal kezdenénk a bajnokságot – fogalmazott a lombardfcpapa.hu-n Kenesei Krisztián.
A héten három új labdarúgóval bővült a pápai játékoskeret: Ivancsics Gellért és a nehéz, bonyolult tárgyalási folyamat végén szerződtetett Peter Struhar mellett a DVTK-tól érkező védő, Nagy Tamás is aláírt a Lombardhoz. A 25 éves védő három évre szóló szerződést kötött a klubbal. Ennek függvényében a nyári érkezők névsora így a fest a pénteki rajt előtt: Eszlátyi István, Horváth Gábor, Ivancsics Gellért, Jasmin Mecinovic, Kenesei Krisztián, Nagy Tamás, Novica Maksimovic, Orosz Márk, Peter Struhar, valamint Zoran Supic. Ellenben távozott a Pápáról Balogh Balázs, Beliczky Gergő, Daniel Orozco, Enyingi Marcell, Jasarevic Mahir, Maróti Béla, Mouhamadou Seye, Nacsa Péter, Tino Lagator és Szolga Máté.

Egyébként kedden délután megtörtént a hivatalos csapatfotózás is a Lombardnál, a klub pedig ma 19 órától hagyományos nyári szurkolói ankétjára várja az érdeklődőket a Perutz Stadion lelátójára.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!