Kenesei hüvelykujja darabosra tört; szerdán szurkolói ankét a Perutz Stadionban


2013-07-21 15:35:56  | cikk: pt  | fotó: Németh Ferenc (www.n  | 


Kenesei hüvelykujja darabosra tört; szerdán szurkolói ankét a Perutz Stadionban főképe
Amint arról beszámoltunk, Kenesei Krisztiánt kézsérülés miatt le kellett cserélni a Lombard Pápa-FC Ajka edzőmérkőzésen. A 29-szeres magyar válogatott csatár a szombat esti találkozó hajrájában olyan szerencsétlenül esett rá a kezére, hogy a jobb hüvelykujja darabosra tört. A sérült testrészt műteni kell, és egyelőre kérdéses, mennyi időt kényszerül kihagynia az NB I korábbi gólkirálya. Jelenleg úgy tűnik, egy vagy két hétig nem számíthat Tóth Bálint vezetőedző Keneseire, de szerencsés esetben akár már a szezonnyitón is pályára léphet a rutinos támadó.
Szemán György, a Lombard klubigazgatója megkeresésünkre elmondta, a korábbi hírek ellenére Dlusztus András nem igazol Lengyelországba, a védő hamarosan visszatér Pápára. A sportvezető tájékoztatása szerint pont került Peter Struhár ügyének a végére is: a 29 éves védővel nem tudtak megegyezni a szerződtetése részleteiről, így ő minden bizonnyal már nem lesz a pápai labdarúgóklub játékosa.
Szemán György a Nemzeti Sport Onlinenak beszélt Maróti Béláról sorsáról is. A középpályás tavasszal sérülésekkel bajlódott, a klub pedig nemrég új játékost igazolt a posztjára Novica Maksimovic személyében. Ezért Maróti számára engedélyezték, hogy a még egy évig élő kontraktusa ellenére új csapatot keressen magának, miközben már egy ideje nem kell látogatnia a Lombard edzéseit. Egyelőre nem tudni, hol folytatja a pályafutását a 34 éves futballista.

A Lombard Pápa szerdán 19 órától tartja hagyományos nyári szurkolói ankétját, az eseményre minden érdeklődőt szeretettel vár a klub vezetősége, az edzői stáb és a csapat a Perutz Stadion lelátójára.

Képek:

nincsenek képek


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!