Szépségkirálynő a Várkertfürdőben


2013-07-21 09:43:39  | cikk: HuHa  | 


Szépségkirálynő a Várkertfürdőben főképe
Az egyik kereskedelmi televíziós csatorna vasárnap 12.30-kor kezdődő életmódmagazinjában fog szerepelni augusztus 4-én a Várkertfürdő. A forgatás tegnap délután zajlott a létesítményben, a négytagú stáb filmezett a strandon és a gyógyászati épületben, de készültek felvételek a termálfürdőben és az uszodában is. A műsor vezetője a gyönyörű Konkoly Ági, a Miss Universe Hungary 2012-es versenyének győztese. Mint ismeretes, az ifjú hölgy nemcsak megnyerte a tavalyi hazai szépségversenyt, hanem a világversenyen is bekerült a tíz legszebb lány közé, ezzel elérve az eddigi legjobb magyar eredményt a nemzetközi szépségversenyen. A kedves, bájos, csodaszép lánnyal – aki után a fürdő vendégei is sűrűn megfordultak - a forgatás után beszélgettünk a Várkertfürdő éttermében. Ági elragadtatással beszélt a pápai fürdőről.
-Nagyon tetszett a fürdő, különösen az, hogy ennyi minden van egy helyen: gyógyvíz, élménymedencék, gyerekeknek kialakított kis medencék, csúszdák, trambulin és wellness szolgáltatások is. Minden nagyon szuper volt, jól éreztem magam és mindenképpen szeretnék később visszajönni.
-Egy interjúban arról nyilatkoztál, hogy a Duna és a Balaton nagy kedvenceid. Ennek ellenére szívesen látogatod az épített fürdőhelyeket is?
-Természetesen nagyon szeretem ezeket is, szeretem azt, hogy biztonságosak és a fürdés mellett sok más szolgáltatást is igénybe lehet venni. De bajai vagyok, így a Dunához nagyon kötődöm és sokat járok a Balatonra is.
-Szépséged megőrzéséhez használsz olyan wellness szolgáltatásokat, amiket a pápai fürdő is kínál?
-Masszázsra rendszeresen járok, kellemesen ellazít, szeretem a szaunát és igénybe veszem a sókamrát és az egyéb különlegességeket is.
-Van valami különleges szépségtipped, amit mindig betartasz?
-Sok folyadékot iszom, ez feltétlenül szükséges a bőr szépségének megőrzéséhez és rengeteg zöldséget, gyümölcsöt eszem. Kerülöm lisztet, a fehér cukrot. Szerencsés alkat vagyok, de ezek az anyagok narancsbőrt is okoznak, ezért figyelek a táplálkozásomra. Ez nem azt jelenti, hogy megvonom magamtól a kevésbé egészséges ételeket, de mértékletesen fogyasztom őket.
-Szépségkirálynőként hogyan éled a mindennapokat?
-Szerencsére minden napom más, nem is tudnám ezt máshogy elképzelni. Fotózásokra, divatbemutatókra járok, mostanában háziasszony szerepeket is kapok, aminek nagyon örülök, emellett pedig reklámfilm forgatásokra hívnak, tehát teljesen változatos az életem. Ennek persze az a hátránya, hogy sokszor hétvégén is dolgozom és hétközben van csak néha pihenőnapom, így nehéz előre tervezni. De ameddig tudom, szeretném ezt csinálni, mert nagyon jól érzem magam.
-A szépségkirálynőknek nagyon sok interjút kell adniuk, újságok, televíziók keresik őket rendszeresen. Te azonban a mikrofon másik oldalát is kipróbáltad, hiszen műsorvezetőként szerepelsz például most is. Melyik feladatot találod könnyebbnek, kérdezni vagy válaszolni?
-Mindkét feladat nagyon izgalmas, az első interjúimnál nagyon izgultam. Mindig azt gondoltam, kérdezni könnyű, a válaszokat viszont nagyon meg kell gondolni, szépen kell fogalmazni, jól artikulálni. Azonban most, hogy megtapasztaltam, milyen a másik oldalon lenni, tudom, az is nagyon nehéz. Ettől függetlenül mindkettőt nagyon szeretem és nem tudok választani, melyik kedvesebb számomra.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!