Kossuth Gergő koncertje a Fő téren


2013-07-21 01:12:06  | cikk: pt  | fotó: Babos Petra  | 


Kossuth Gergő koncertje a Fő téren főképe
Sokak örömére Kossuth Gergő énekhangja töltött be a Fő teret szombaton este. A pápai származású fiatal énekes kedvenc dalait adta elő nagysikerű önálló koncertjén. Mint mondta, sokat gondolkodott a műsor összeállításán, amelynek keretében a jól ismert slágerek mellett a nemrég megjelent első saját albumának néhány dalát is hallhatta a hálás közönség.
– Mindig plusz izgalmat jelent számomra, amikor Pápán és környékén lépek fel. Be kell vallanom, most is nagyon izgultam a Fő téri koncertem előtt. A bátyám meg is jegyezte, úgy viselkedtem, mintha életem első fellépésre készülnék – nyilatkozta nevetve hírportálunknak Kossuth Gergő a koncertje után. Hozzáfűzte, ahogy fellépett a színpadra és szembesült a pozitív visszajelzésekkel, egyből megnyugodott. Végig nagyon jó érzés volt számára a Fő téren énekelni. Az ifjú énekes kiemelte, külön örült annak, hogy sok régi és új ismerőse eljött a fellépésére.
Kérdésünkre kifejtette, miután 2011-ben megnyerte a Fásy Szupersztár elnevezésű tehetségkutatót és elkezdett dolgozni a Zeneexpressz csapatával, hétvégente fellépésről fellépésre jár. Gergő fontos mérföldkőnek tartja az életében, hogy megjelent az első önálló, hivatalos lemeze.
– Hála Istennek abszolút pozitív irányba halad az életem. Egyre inkább beindul a saját, egyéni karrierem, egyre több az önálló fellépésem, emellett pedig az ELTE tanítóképző karának ének-zene szakos hallgatója is vagyok – tudtuk meg a fiatalembertől. Elárulta, énekesként szeretné megtartani a rá jellemző vidám, latinos, popzenés vonalat, továbbá a gyerekek tanításával is szívesen foglalkozik.
– Tevékenységem során igyekszem a minőségre helyezni a hangsúlyt, miközben szeretnék nyomot hagyni magam után az életben – fogalmazott a rá olyannyira jellemző széles mosoly kíséretében Kossuth Gergő.

Kossuth Gergő koncertje a városközpont funkcióbővítő rehabilitációs projektjének keretein belül, a Munkácsy Zenestúdió Egyesület szervezésében valósult meg.

Képek:


Címkék: Fő tér | koncert
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!