Maric hosszabbított


2013-07-20 12:46:06  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Maric hosszabbított főképe
Az őszi szezont biztosan kihagyó Goran Maric-ot megbecsülik Pápán, ennek egyik újabb jele, hogy komoly sérülése ellenére szerződését két évvel meghosszabbította a klub – olvasható a hivatalos honlapon. A támadó 2010 nyarán érkezett a Perutzba, és jó teljesítményének köszönhetően másfél év után a kazah Zhetysu átigazolta az addig 40 mérkőzésen 17 gólig és hét gólpasszig jutó támadót. A transzfer azonban nem úgy sikerült, ahogyan azt a játékos és a klub remélte és ebből ismét a mieink profitálhattak, hiszen Maric 2012 szeptemberében visszatért Pápára. Az azóta eltelt egy esztendőben 22 mérkőzésen nyolc gólig és hét gólpasszig jutott. Egy hónap pihenő után hatalmas elszántsággal tért vissza Maric és nagyon jó formában kezdte a felkészülést. A Lombard harmadik felkészülési találkozóján aztán egy jól eltalált szabadrúgást követően sikerült megszereznie első találatát is. Tíz perccel később egy ártalmatlan ütközést követően és egy rossz mozdulat eredményeképpen a földre került és látszott, hogy hatalmas fájdalmai vannak. Ekkor már mindenki tudta, hogy komoly a baj és a későbbi vizsgálatok is ezt igazolták. Kiderült, hogy a spanyol-szerb támadónak bal lábában elszakadt az elülső keresztszalag, így műtétre lesz szükség, melyet egy madridi magánklinikán végeznek majd el. A komoly sérülés ellenére Biró Péter úgy döntött, hogy Maric jövő nyáron lejáró szerződését két évvel, egészen 2016 nyaráig meghosszabbítja, ezzel is jelezve, hogy a klub számít a játékosra. A támadó gondolkodás nélkül aláírta az új kontraktust, mielőtt kedden elrepült Madridba.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!