Az ATV-nek nyilatkozott Gőgös Zoltán


2013-07-19 10:44:16  | cikk:  | 


A televíziós csatorna Egyenes beszéd című műsorának vendégeként beszélt a Pápai Hús 1913 Kft. helyzetéről és a húsipari ágazat nehézségeiről Gőgös Zoltán. Az országgyűlési képviselő az interjúban megemlítette, a teljes magyar húsipar nagy nehézségekkel küzd. A Pápai Hús vonatkozásában úgy fogalmazott, hiába tettek bele pénzt mivel a vállalat folyamatosan újratermeli a veszteséget, és már januárban elmondta, hogy örül a segítségnek, de ez nem lesz elég. A politikus hozzátette, a 2011-ben belépő különadók és az ellentételezés nélküli béremelés komoly terhet rótt a vállalatra, amit nem tud kitermelni abból az árbevételből, amire képes. A jelenlegi csődvédelemmel kapcsolatban azt mondta, szerinte nem volt elegáns lépés és meglátása szerint a kormánynak most a kisbeszállítókat, akiknek két-három millió forinttal tartozik a vállalat ki kellene fizetnie.

Teljes műsor: http://www.atv.hu/videok/video-20130717-gogos-zoltan

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!