A vg.hu a Pápai Húsról


2013-07-19 10:38:01  | cikk:  | 


Szinte heti rendszerességgel foglalkozik a Világgazdaság online a Pápai Hús 1913 Kft. helyzetével. Az internetes lap legutóbbi cikkében a beszállítók által a Vidékfejlesztési Minisztériumnak címzett levélről ír, melyben kifejtették helyzetüket és a kormányzat lépését kérték. A lapnak többek között az a Böjtös László is nyilatkozott, aki a korábban a húsüzemben résztulajdonos Nyugat-Agro Kft. ügyvezetője és a cikk szerint termelőként több millió forintját várja a Pápai Hústól. Böjtös úgy fogalmazott, ha második levelükre sem válaszol a miniszterelnök, a belügyminiszter és a vidékfejlesztési miniszter, a sajtó nyilvánosságával próbálják meg elérni, hogy kifizessék őket. A lap Áldozó Tamás polgármester szavait is idézi, melyben megerősíti, nem felszámolásról, hanem csődeljárásról van szó jelenleg a vállalatnál és a hitelezőkkel való megállapodásra törekednek.

Teljes cikk:  http://www.vg.hu/kozelet/csod-orban-viktor-valaszat-varjak-a-porul-jart-termelok-408101

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!