Gyerektábort szervezett a Hét Csillag Egyesület


2013-07-18 17:22:40  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Gyerektábort szervezett a Hét Csillag Egyesület főképe
Napi két edzés, esti túra, éjszakai tréning, sok mozgás, jó hangulat és közös játék jellemezte a Hét Csillag Kulturális és Sport Egyesület hagyományos gyerektáborát, melyet hét napon át idén Ugodon rendeztek meg. A korábbi évek pozitív tapasztalatai alapján sokan kaptak kedvet ahhoz, hogy ismét részt vegyenek a táborban. Pintér Péter elnök szerint szakmailag is hasznos volt az együtt töltött hét.
- 30 fő vett részt az idei táborban, mindazt, amit tematikailag kidolgoztunk sikerült véghez is vinnünk. Sűrű volt a program, aki ott volt biztosan nem unatkozott. Délelőtt képességfejlesztő edzés zajlott, ahol különböző virtuskodásokkal, gördülésekkel, földre vitelekkel telt el az idő, ebéd után pedig nagykesztyűs technikai képzés tartottunk. Szerettünk volna a tradicionális magyar fegyverekkel megismertetni a gyerekeket, ennek érdekében különböző versenyeket rendeztünk, volt karikás ostor pálya, íjászkodás, késdobálás. Idén szerepelt a programban éjjeli edzés, amit már nagyon vártak a gyerekek, ez is feldobta a tábor hangulatát. Az utolsó napon számháborút szerveztünk a kicsiknek.
Pintér Péter hozzátette, a közel 10 éves múltra visszatekintő felnőtt tábor helyszíne idén július végén Sötétvölgy lesz.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!