Kenesei góllal debütált a Lombardban


2013-07-18 11:32:59  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kenesei góllal debütált a Lombardban főképe
Kétség kívül a nyár egyik legnagyobb húzását a Lombard Pápa hajtotta végre, ugyanis hét elején sikerült megegyeznie a 29-szeres válogatott támadóval, Kenesei Krisztiánnal. A Haladástól érkező 36 éves játékos 392 mérkőzésnél és 185 gólnál jár az élvonalban, Pápára pedig azért érkezett, hogy a 200. gólját is megszerezze és pályára léphessen a 400. bajnokiján. A rutinos játékos elmondása szerint hamar megtalálta a közös hangot a pápaiakkal, jól érzi magát Pápán, ezt támasztja alá az is, hogy a tegnapi Sarajevo elleni felkészülési meccsen csereként beállva 11-est harcolt ki, melyet értékesített is.
- Sajnálatos Maric sérülése, hiszen személyében az egyik legjobb játékosát veszítette el a Lombard. Már egy hónappal ezelőtt is szeretett volna Bíró Péter Pápára csábítani, akkor még nem sikerült az átigazolás, egészen hétfőig, nyilván Maric sérülése felgyorsította a folyamatot. A bajnokság tavaszi szezonja - úgy érzem önhibámon kívül - nem úgy sikerült ahogy szerettem volna, van bennem egy kisebb dac is, meg szeretném mutatni, hogy lehet rám számítani, szeretnék a csapatnak segíteni és gólokat rúgni. Szerdán egy kellemes ellenféllel meccseltünk, a csapat jól teljesített, én nem játszottam sokat, kell még egy kis idő amíg újra felépítem magam. Az öt rúgott gól önmagáért beszél, örülök, hogy hozzá tudtam tenni a játékunkhoz, ezt az eredményt a bajnokságban is elfogadnám. Úgy érzem, bíznak bennem a vezetők, és ha meg tudom rúgni azokat a gólokat, melyek az elmúlt években összejöttek, nem hinném, hogy lesznek kiesési gondjaink és meg tudjuk célozni a középmezőnyt.
Kenesei szerint egy új bajnokságban fontos a jó rajt, így a jövő pénteki, Puskás Akadémia elleni találkozón győzelmet remél.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!