Bunda volt a Lombard Pápa – Eger bajnoki?


2013-07-16 16:42:38  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Bunda volt a Lombard Pápa – Eger bajnoki? főképe
A Központi Nyomozó Főügyészség a fogadási csalások miatt folyamatban lévő újabb nyomozás keretében a mai napon őrizetbe vette, majd gyanúsítottként hallgatta ki N. Norbertet, az Egri FC volt, a Mezőkövesd jelenlegi futballistáját – olvasható az nso.hu-n. A játékost - a kecskeméti B. Csaba mellett - több rendbeli gazdálkodó szervezet dolgozója által, kötelességszegéssel és üzletszerűen elkövetett vesztegetés bűntettének, valamint több rendbeli gazdálkodó szervezet dolgozója kötelességének megszegésére irányuló vesztegetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt vették őrizetbe. A gyanú szerint N. Norbert 2013. április 26. és 2013. május 25. között az Egri FC által lejátszott öt NB I-es bajnoki mérkőzés manipulálásában működött közre, ezek között az Eger pápai vendégjátéka is szerepel. Mint ismeretes, Mészáros Ferenc, az Eger vezetőedzője a Lombard elleni meccs után (6-1) számon kérte N. Norbertet, és értesítette a klubvezetőséget is a meccs befolyásolásának gyanújáról.
N. Norbert a gyanúsítás közlése ellen panaszt jelentett be, érdemi vallomást nem tett.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!