Két játékos aláírt a Lombardhoz, Dlusztust Lengyelországban tesztelik


2013-07-16 14:12:23  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Két játékos aláírt a Lombardhoz, Dlusztust Lengyelországban tesztelik főképe
A Lombard Pápa Kenesei Krisztián leigazolása után tovább erősítette keretét. Két korábbi próbajátékos, az előző szezonban Egerben futballozó macedón Jasmin Mecinovic és a szerb Novica Maksimovic is Pápán folytatja pályafutását. Mecinovic 22 éves 194 centiméter magas belső védő - korábbi utánpótlás válogatott  -  nemrégiben a felnőtt válogatott bő keretébe is bekerült. A 25 éves Maksimovic a Novi Sad csapatától érkezett a Perutzba, ő a középpálya védekező szekciójában kaphat helyet.
Dlusztus András azonban könnyen lehet, hogy távozik. A védő iránt a lengyel Zawisza Bydgoszcz érdeklődik. Dlusztus már el is utazott Lengyelországba, ahol ha megfelel az orvosi vizsgálaton egy évre kölcsönbe kerülhet az élvonal újoncához, majd ha jól teljesít, Lovrencsicshez hasonlóan a Zawisza Bydgoszcz opciós jogot is szerez rá – tudtuk meg Szemán György klubigazgatótól.
A gárda szerdán az ausztriai Rábakeresztúron játssza következő felkészülési találkozóját, ahol a boszniai-hercegovinai FK Sarajevo lesz az ellenfelük.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!