Kenesei Krisztián a Lombardnál folytatja! (Frissítve)


2013-07-15 16:53:08  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nso.hu  | 


Kenesei Krisztián a Lombardnál folytatja! (Frissítve) főképe
Ma délután hivatalossá vált, amit korábban sejteni lehetett: a Lombard Pápa szerződést kötött a Szombathelyi Haladástól távozó Kenesei Krisztiánnal – a hírt Árki Gábor klubmenedzser is megerősítette. A rutinos csatár szerződtetésére azért is nagy szükség volt, mivel Goran Maricnak keresztszalag-szakadás miatt legalább fél évet ki kell hagynia. A 36 éves támadó 1993 és 2000 között az MTK igazolt játékosa volt, a Haladást pedig 2008 óta erősítette. Közben megfordult Győrben, Zalaegerszegen, a Vasasnál, illetve Kínában és Olaszországban is, ez idáig 391 élvonalbeli mérkőzésen 185 gólt szerzett, az elmúlt idényben azonban csak 13 bajnokin lépett pályára melyeken hat gólt lőtt. Kenesei két évre írt alá, a csakfoci.hu-nak elmondta, több csapat is megkereste, számára a legfontosabb az volt, hogy az élvonalban játszhasson.

- Az első év a biztos, utána megnézzük, milyenek a tapasztalatok. Igazából Maric sérülése után pörögtek fel a dolgok, de Bíró Péter tulajdonos azt mondta, már egy hónappal ezelőtt is felmerült a nevem, korábban is szeretett volna leigazolni. Most tárgyaltunk és gyorsan megállapodtunk. Szóba került a nevem az MTK-nál is, érdeklődés volt, de hivatalosan nem jeleztek vissza. Volt ajánlatom az NB II-ből is, de a legfontosabb számomra az volt, hogy az NB I-ben tudjak továbbra is játszani. Extra bizonyítási vágy fűt, és lehet, hogy furán hangzik egy 36 éves játékostól, de kiugró szezont várok magamtól. Tavaly is meglett volna a 10 gól szerintem, ha egy picivel több lehetőséget kapok, idén szeretnék legalább ennyi gólt szerezni.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!