Maric pótlására Kenesei érkezik?


2013-07-15 15:16:08  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Maric pótlására Kenesei érkezik? főképe
A rangado.hu értesülései szerint a Lombard Pápa Kenesei Krisztiánnal pótolja a keresztszalag-szakadással legalább fél évre kidőlt első számú pápai csatárt, Goran Maricot. Az MTK, a Győr és a Vasas egykori csatárát – aki korábban Olaszországban és Kínában is szerepelt – egykori klubja, a jelenleg NB II-es Zalaegerszeg is szerette volna leigazolni, amelynek színeiben 11 évvel ezelőtt bajnok lett, de ő az élvonalbeli klubot választotta. Kenesei öt évig volt a Lombard nagy riválisának számító Haladás játékosa, de idén nyáron nem hosszabbították meg a szerződését, mert Artner Tamás vezetőedző nem tartott rá igényt. A 36 éves támadó eddigi karrierje során 391 élvonalbeli mérkőzésen 185 gólt szerzett. A klub ez idáig sem megerősíteni, sem megcáfolni nem kívánta az információt.

További részletek hamarosan.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!