Szűcs Lajos: Voltak pozitívumok


2013-07-14 14:59:18  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nb1.hu  | 


Szűcs Lajos: Voltak pozitívumok főképe
Szűcs Lajos évek óta a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtja a Lombard Pápa csapatában. A kiváló hálóőrnek elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy a csapat idén is az első osztályban szerepelhet. A pápai gárda csapatkapitánya a tegnapi Zalaegerszeg elleni tesztmeccs után úgy nyilatkozott, az osztálykülönbségből adódóan mindenki hazai győzelmet várt, így nem csoda, hogy többen is csalódottan hagyták el a Perutz Stadiont.
- Egy kiválóan előkészített pályán szerettünk volna ismét győzelemmel öltözőbe vonulni, nem sikerült, voltak azonban pozitívumok, hiszen azt lehetett látni, hogy szervezettek voltunk. Nem szabad elfelejteni, hogy komoly héten vagyunk túl, nagyon sokat dolgoztunk az edzőtáborban, mindenki fáradt, ez most jött ki a csapaton. A jövő hét már a frissítésről szól majd, bízom benne, hogy még jobban ki tudjuk hegyezni a támadásainkat, és még pontosabbak leszünk elől. Maric pótlását mindenképpen meg kell oldanunk, vannak fiatal tehetséges játékosaink, bízom benne, hogy tudnak élni a lehetőséggel és be tudják bizonyítani, hogy NB I-es futballisták.
Árki Gábor klubmenedzser tájékoztatása szerint Maric sérülése ellenére sem marasztalják Seye-t és Beliczky Gergőt, utóbbi kölcsönben Gyirmóton bizonyíthat, a szakmai stáb jelenleg egy rutinos támadó leigazolásán dolgozik.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!