Folytatódik a parádézás a Pegazus Színházzal


2013-07-13 11:23:36  | cikk: pt  | 


Folytatódik a parádézás a Pegazus Színházzal főképe
Sok-sok játék, tánc, zene és önfeledt gyerekzsivaj – a mai napon folytatódik a 8. Pegazus Parádé. A reggeli órákban a Fő téren gyülekeztek a Pegazus Színház nagyszabású nyári fesztiváljára érkező résztvevők, hogy innen Kaballóval, Paparettel és a Pápai Fúvós Zenekarral a várkerti megnyitóra induljon a zenés fesztiválmenet.
Persze már a Fő téren sem hiányzott a játék a parádé repertoárjából, a Várkertben zajló ünnepélyes megnyitóval pedig tovább fokozódott a vidám hangulat. Az Esterházy-kastély grófi párjának köszöntője után hivatalosan Unger Tamás alpolgármester nyitotta meg a fesztivált, aki beszédében üdvözölte a 8. Pegazus Parádét és Pápát a játék városának nevezte. Mint mondta, a Pegazus Színház színvonalas nyári produkciója a város ismert, sikeres, nagy rendezvényei közé tartozik, ezért is számíthat évről-évre az önkormányzat támogatására.
A továbbiakban a Holle együttes gyermekkoncertje szórakoztatta a jelenlévőket, de emellett a többi közt kézműves játszóház, babasátor, izgalmas rejtvényes és ügyességi játékok, pónilovaglás, baromfiudvar, arcfestés vagy éppen lufihajtogatás is szerepel a kínálatban.
13 órakor pantomimszínházi előadás kezdődik, míg 14 órától a Pegazus Színház Hottentotta című előadását láthatja a közönség. A játékos hétpróba 15 órakor veszi kezdetét, a Pegazus Színházzal zajló interaktív játékhoz pedig fél öttől lehet csatlakozni.

A programokon való részvétel természetesen továbbra is ingyenes.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!