Klasszis irányítót igazolt a Pápa Motax KC


2013-07-12 12:13:32  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Klasszis irányítót igazolt a Pápa Motax KC főképe
Az NB I/B-s kosárlabda bajnokságra készülő Pápa Motax KC gárdája a nyári szünetben az egykori szombathelyi klasszissal, Kálmán Lászlóval erősödött. A Falco KC Szombathely 41 éves irányítója 21 szezon után idén fejezte be profi pályafutását az NB I-es vasi kosárlabdacsapatnál. A játékos azonban nem hagy fel a játékkal, hiszen – ahogy arról a bb1.hu is beszámol - a következő szezont a B csoport újoncánál, a Pápa Motax KC-nál kezdi meg.
- Sikerült mindenben megegyeznünk Kálmán Lászlóval, aki egy évre kötelezte el magát csapatunkhoz – nyilatkozta Hernádi Tamás elnök. Ismerjük őt nagyon jól, egy ilyen klasszis sportoló, mint ő, soha nem tud leállni, mindig győzni akar, ezért is kerestük meg, hogy folytassa nálunk pályafutását. Nagyon nagy fegyverténynek tartom, hogy egy ilyen kaliberű játékost sikerült leigazolnunk, főleg azért, mert újonc csapat vagyunk a B csoportban. Mi sohasem feltartott kézzel vágtunk neki a másodosztályú bajnokságnak, de azt gondolom, így, hogy Kálmán László nálunk fog játszani, mindenképpen szeretnénk a bajnokság első felében végezni.
Kálmán 21 évet játszott az élvonalban, nyert bajnokságot, kijutott az Európa-bajnokságra, és többször is megválasztották az év játékosának.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!